Systeemparket in Utrecht?

Heeft u nieuwe vloeren nodig voor uw huis in Utrecht? Parket Plaza heeft een uiteenlopend aanbod van verschillende soorten vloeren, waaronder ook systeem parketvloeren. Kom eens langs in onze showroom nabij Maarssen en u kunt ons aanbod aan parketvloeren rustig bekijken.

Systeemparket

Systeemparket ook wel 2-laag parket genoemd is de nieuwe generatie parketvloeren waarmee u ook zelf in staat bent om een vast verlijmde parketvloer te plaatsen in uw huis. Systeem parket is een kant en klaar gelakt of voorgeoliede parketvloer die rechtstreeks op uw vlakke ondervloer verlijmd wordt. Doordat het product kant en klaar bewerkt vanuit de fabriek wordt aangeleverd heeft u geen schuurstof in huis en kan de vloer na het uitharden van de lijm in gebruik worden genomen. Een groot voordeel van het 2 laags parket is dat het zonder problemen op een ondervloer met vloerverwarming geplaatst kan worden. Meer daarover vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Systeem parket is in vele houtsoorten en afmetingen te verkrijgen, het leggen van een visgraat of blokpatroon behoort ook tot de mogelijkheden.