Laminaatvloer in Utrecht?

Wilt u ook graag onderhoudsvrije laminaatvloer laten leggen in uw huis in Utrecht? Dat kan! Parket Plaza biedt laminaatvloeren voor aantrekkelijke prijzen die wij ook in Utrecht komen leggen. Op de website vindt u meer informatie.

Laminaat

Dat de ontwikkeling niet stilstaat is met name in de innoviteiten bij laminaat goed zichtbaar, u zoekt een vloerdeel, plavuis of natuursteen? In ons laminaat assortiment vindt u het!

Laminaat is opgebouwd uit een aantal lagen, de basis plaat is meest een HDF plaat, een hardere persing van MDF. De toplaag bestaat uit een print met een “kunststof” slijtlaag. De huidige generatie laminaatvloeren zijn zeer slijtvast en kleurecht. Het grote voordeel van laminaat is het onderhoud gemak, af en toe een goed uitgewrongen dweil met wat laminaatreiniger over de vloer halen is het enige dat u hoeft te doen. Door de enorme hardheid van een laminaat vloer is deze zelfs bestand tegen naaldhakken en brandende sigaretten. Door het toepassen van soundreduct aan de onderzijde van de laminaat planken wordt het loopgeluid gereduceerd. Uiteraard leveren wij alle laminaat vloeren met een lijmloze klikverbinding.