Lamelparket in Utrecht?

Wilt u ook graag onderhoudsvrije lamelparket vloer laten leggen in uw huis in Utrecht? Dat kan! Parket Plaza biedt lamelparket vloeren voor aantrekkelijke prijzen die wij ook in Utrecht komen leggen. Op de website vindt u meer informatie.

Lamelparket

Lamelparket, ook wel systeem parket genoemd, is een vloer die veelal is opgebouwd uit drie kruislings verlijmde lagen hout waarvan de toplaag bestaat uit een edelhouten toplaag van circa 4mm dikte. Door de opbouw van verschillende lagen is lamelparket een zeer stabiele vloer die weinig zal werken. Een toplaagdikte van 4mm staat, bij normaal gebruik, garant voor een levensduur van minimaal 30 jaar.

Met lamelparket is het mogelijk in een kort tijdsbestek een prachtige parketvloer te leggen. De vloeren worden kant en klaar gelakt of geolied vanuit de fabriek aangeleverd waardoor u in huis geen rekening meer hoeft te houden met schuurstof, droogtijden van lijm lak of olie. Sterker nog, een gemiddelde woonkamer kan in een werkdag compleet met randafwerking en al opgeleverd worden waarna u s’avonds uw meubels weer kan terugplaatsen.

Een perfect eindresultaat met het grootste gemak te leggen:

Vrijwel elke vloer is voorzien van de ingenieuze, lijmloze Novoloc verbinding. De constructie van de Novoloc verbinding zorgt er voor dat de planken met een praktisch onzichtbare verbinding perfect in elkaar passen. Dit maakt niet alleen het leggen zeer eenvoudig maar zorgt voor een perfect eindresultaat.

De collectie van onze vloeren hebben wij ingedeeld in een Young, Natural Dynamic en Extravagant collectie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het grote aanbod aan vloeren die wij u bieden in de lamelparket collectie. Laat u verassen door het complete aanbod in levenden lijve te zien.